• Citroen Aannemers staat voor u klaar!

    Elektra in Den Haag en omgeving

Elektra

Op zoek naar een Elektricien in Den Haag of omstreken om uw elektra aan te leggen? Citroen Aannemers is uw specialist! Wilt u tuinverlichting aanleggen, of heeft u hulp nodig bij een stroomstoring? Of het nu een kleine of grote opdracht is, wij helpen u graag verder met elk elektra vraagstuk. Zowel in uw huis als om het huis, voor bedrijven en voor u als particuliere klant, staan wij voor u klaar!

 

Werkzaamheden

– Aanleg elektriciteit
– Aanleg lichtpunten
– Aanleg tuinverlichting
– Uitbreiden groepenkast
– Hulp bij stroomstoring

Elektra werkzaamheden zoals onveilige situaties in de meterkast of het aanleggen van elektra groepen in huis kunt u overlaten aan Citroen Aannemers. Evenals de aanleg van tuinverlichting! Wanneer u kiest voor Citroen Aannemers als uw vakteam, kiest u voor kennis en expertise. Zodoende geniet u van het beste eindresultaat.

 

Werkgebied

Als elektricien in Den Haag en omstreken is Den Haag en omgeving ons werkgebied. Zo kunt u ook bij ons terecht als u, bijvoorbeeld in Wassenaar, Delft of Laren woont! Van elektricien tot loodgieterswerkzaamheden, in Den Haag en omstreken kunt u bij ons terecht.

 

Overige werkzaamheden

Naast elektra werkzaamheden staat Citroen Aannemers ook voor u klaar voor al onze andere diensten, bijvoorbeeld wanneer u uw woning wil laten renoveren en als loodgieter. Ons veelzijdig dienstenaanbod heeft voor elke woonvraag een passende oplossing.

Onze werkwijze

We zijn betrokken bij zowel de voorbereiding als de uitvoering van het werk. Duurzaam en energiebesparend werken vinden wij belangrijk. Een persoonlijk contact met elke klant, of u nu particulier of vanuit uw bedrijf met ons werkt. Goede communicatie staat voorop.

 

Direct uw stroomstoring oplossen of vragen?

Direct uw stroomstoring oplossen? Of heeft u vragen voor uw Elektricien in Den Haag? Meer weten over onze overige dienstverlening? Bel direct naar: 0031611316315 of contact ons per e-mail: info@citroenaannemers.nl. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Bekijk projecten

Project in gedachten?

WIJ HELPEN U GRAAG!

Neem contact op Offerte aanvragen