• Citroen aannemers staat voor u klaar!

    Uw schilder in Den Haag en omgeving

Schilderwerk

Op zoek naar een schildersbedrijf in Den Haag of omstreken? Uw schilderwerk uitbesteden aan de echte vakman? Zoek niet verder! Onze schilders helpen u met al uw binnen- en buitenschilderwerk. Citroen Aannemers heeft uitsluitend gediplomeerde en ervaren schilders in dienst. Ook voor bedrijven staan de schilders voor u klaar. Citroen Aannemers zorgt ervoor dat uw huis of bedrijfspand weer strak in de lak zit. Zo geniet u jarenlang van het nieuwe schilderwerk!

 

Werkzaamheden als schildersbedrijf

  • Schilderen buitenwerk
  • Schilderen binnenshuis
  • Muren stucen/wandafwerking
  • Zowel particulier als bedrijfspanden

 

Schilderswerkzaamheden

Uw huis wilt u natuurlijk in zo mooi en zo goed mogelijke staat behouden, zowel het interieur als de buitenkant van uw woning. U kunt ons daarom inschakelen als u net een nieuwe woning heeft gekocht en een schilder zoekt. Voor uw wanden, plafonds, de ramen en kozijnen etc. Maar ook wanneer u al langere tijd ergens woont, is het raadzaam uw woning goed te onderhouden. Wanneer u  schade heeft aan uw schilderwerk, zoals condensschade, helpen wij u graag verder. Met onze specialistische kennis over de verschillende verfsoorten en een gedegen verfadvies, kiest u voor kwaliteit!

 

Brede dienstverlening

Naast schilderwerkdiensten leveren wij ook complete woningrenovaties. Onze dienstverlening is breed en het voordeel is dat wij graag met u meedenken van begin tot eind.
Van schilderwerk tot loodgieterswerkzaamheden, in Den Haag en omstreken kunt u bij ons terecht. Ons werkgebied is voornamelijk Den Haag en omstreken, zoals Wassenaar, Delft en Laren!

 

Onze werkwijze

We zijn betrokken bij zowel de voorbereiding als de uitvoering van het werk. Duurzaam en energiebesparend werken vinden wij belangrijk. Net zoals een persoonlijk contact met elke klant!

 

Vragen

Neem direct contact met ons op voor al uw schilderwerk vragen. Bel vandaag nog naar: 0031611316315 of contact ons per e-mail:info@citroenaannemers.nl. Wij zorgen ervoor dat uw schilderwerk weer helemaal up-to-date is en jaren meegaat!

Bekijk projecten

Project in gedachten?

WIJ HELPEN U GRAAG!

Neem contact op Offerte aanvragen