• Citroen Aannemers staat voor u klaar!

    Tegelwerk

Tegelwerk Den Haag

Om uw verbouwing of nieuwbouw huis helemaal compleet te maken verzorgt Citroen Aannemers, al uw tegelwerk. Voor zowel particulier als bedrijven, van tegelwerk voor uw keuken, badkamer en zelfs uw zwembad bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Kwaliteit voorop

Kiest u voor prominent aanwezig tegelwerk, zoals een gehele ruimte betegelen, of voor een subtiele touch? Zo hebben wij jarenlange ervaring in het plaatsen van diverse soorten tegels, in allerlei ruimten. Of het nu gaat om een volledige tegelwand in uw toilet of andere grotere ruimte in uw huis. Onze vakspecialisten verzorgen uw tegelwerk tot in de puntjes!

 

Onze werkwijze

Wil je ons voor een project aan het werk zetten? Nadat je een afspraak met ons hebt gemaakt, komen we langs om de situatie te bekijken. We geven persoonlijk advies en meten alles in. We maken direct een offerte voor je op, zodat je weet waar je aan toe bent en niet voor financiële verrassingen komt te staan. Na goedkeuring gaan we direct aan de slag.

 

Werkgebied

Ons werkgebied bevindt zich in regio Den Haag en omstreken, maar ook als u in Delft, Wassenaar of Laren woont, kunt u bij ons terecht. Naast tegelwerk kunt u ons ook inschakelen voor de rest van uw verbouwing. Zo is ons aannemingsbedrijf thuis in verschillende werkzaamheden

 

Overige werkzaamheden

Zo kunnen wij uw particuliere of zakelijke pand verbouwen, denk dan aan een totale verbouwing. Van bouwval naar uw droomhuis? Totale renovatie maakt het mogelijk. Wilt u een monumentaal pand herstellen in zijn authentieke glorie? Dan kan Citroen de restauratie voor u verzorgen. Heeft u ideeën voor een nieuwe tuin, voor bij uw bedrijf of uzelf? Citroen Aannemers verzorgd hier graag uw tuinaanleg.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het laten uitvoeren van uw tegelwerk? Bel ons op: 06-11316315 of vul het contactformulier in. Direct informatie opvragen over uw volgende verbouwing? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk projecten

Project in gedachten?

WIJ HELPEN U GRAAG!

Neem contact op Offerte aanvragen