• Citroen aannemers staat voor u klaar!

    Tuinaanleg

Tuinaanleg

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of een compleet nieuw terras? Citroen Aannemers staat klaar voor uw tuinaanleg in Den Haag en omstreken! Voor ons is geen tuinklus onmogelijk, daarom gaan wij graag met u in gesprek. Want voor grote of kleine klussen, bij uzelf thuis of voor uw bedrijf. Wij weten raad!

 

Werkzaamheden

Hieronder enkele voorbeelden van ons grote aanbod aan tuinwerkzaamheden.

  • Terrasbestrating
  • Vlonder aanleg
  • Vijver plaatsing
  • Tuingewas planting

Uw tuinwens wordt onze missie wanneer wij voor u aan de slag gaan. Alles is mogelijk en bespreekbaar! Heeft u bijvoorbeeld de wens om uw vijver van sfeerverlichting te voorzien? Dan beschikken wij ook hier over de juiste expertise om uw wens te vervullen!

 

Werkgebied

Gevestigd in Den Haag kunt u bij ons terecht in de stad zelf en de omgeving. Woont u bijvoorbeeld Wassenaar, Delft en Laren, ook dan zijn wij de juiste partij voor u! Van volledige tuinaanleg tot het plaatsen van een tuinhuis, in ons uitgebreide werkgebied helpen wij u met al uw tuin wensen!

 

Overige werkzaamheden

Onze werkzaamheden beperken wij niet tot de aanleg van uw tuin. U kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld het zetten van tegels in uw keuken of badkamer of restauratie van uw dak. Met ons brede dienstenaanbod is er voor elke woonvraag een passende oplossing.

 

Onze werkwijze

We zijn betrokken bij zowel de voorbereiding als de uitvoering van het werk. Duurzaam en energiebesparend werken vinden wij belangrijk. Wij hanteren een persoonlijk contact met elke klant, of u nu particulier of vanuit uw bedrijf met ons werkt. Goede communicatie staat voorop.

 

Ideeën uitwisselen over de aanleg van uw tuin?

Heeft u ideeën voor een nieuwe tuin en wilt u een offerte aanvragen? Of heeft u vragen over hoe u het beste uw tuin kunt aanleggen? Dan helpen wij u graag. Bel direct naar: 06-11316315 of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

Bekijk projecten

Project in gedachten?

WIJ HELPEN U GRAAG!

Neem contact op Offerte aanvragen