• Wij doen al uw kleine en grote onderhoud, totaalverbouwing of woningverbetering.

    Renovatie, Restauratie & Verbouwing Den Haag

  • Wij doen al uw kleine en grote onderhoud, totaalverbouwing of woningverbetering.

    Renovatie, Restauratie en Verbouwingsprojecten?

Grote verbouwingen en kleine klussen in Laren, Blaricum, ’t Gooi en Den Haag door Citroen Aannemers

Een uitgebreid aanbod in diensten, dat is wat Citroen Aannemers kenmerkt. Wij zijn uw aannemingsbedrijf voor diverse werkzaamheden, zowel grote als kleine klussen. Of het nu gaat om een kleinschalige verbouwing, een complete renovatie of een restauratie van een monumentaal pand. Wij maken voor elke dienst graag een persoonlijk plan voor u! Ook als u uw badkamer of keuken wilt verbouwen, of als u een schilder in Laren, Blaricum, ’t Gooi of Den Haag nodig heeft bent u bij Citroen Aannemers aan het juiste adres!

 

Op zoek naar een aannemingsbedrijf voor een eenmalige klus?

Naast renovatie en verbouwingsprojecten kunt u ons ook voor een enkele dienst inschakelen. Bent u op zoek naar een loodgieter in Laren, Blaricum, ’t Gooi en Den Haag en omgeving, of zoekt u een stukadoor? Wij zijn van alle markten thuis. Ook het plaatsen van een dakkapel of elektra laten aanleggen kunt u door ons laten uitvoeren. Onze vakspecialisten hebben voor elke klus de juiste oplossing. Wilt u uw woning of kantoor onder handen laten nemen? Of het nu een particuliere of zakelijke klus is in bijvoorbeeld een kantoor, winkel, appartement, studio of school, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

Verbouwingen met hoogwaardige afwerking

Citroen Aannemers is uw betrouwbare en verantwoordelijke partner die garant staat voor succesvolle eindresultaten. Door kwalitatieve, creatieve en prijsbewuste oplossingen te bedenken weten we elke keer weer een verbouwing tot een uniek project te maken. Wij maken gebruik van kwalitatieve producten, zodat u jarenlang kunt genieten van de goede afwerking. Een hoogwaardig eindresultaat én een tevreden opdrachtgever. Ons werkgebied is particulier en zakelijk.

Bekijk al onze diensten:

Dakopbouw & Aanbouw Den Haag

Wij leveren maatwerk voor uw dakopbouw en/of dakuitbouw.

Badkamer plaatsen

Een nieuwe badkamer plaatsen of het verbouwen van uw huidige badkamer is voor Citroen Aannemers geen probleem. Wij geven de beste prijs/kwaliteits verhouding.

Keuken inbouw

Voor een keuken inbouw op maat bent u bij Citroen Aannemers aan het juiste adres. Wij geven de beste prijs/kwaliteits verhouding. Op zoek naar een montagebedrijf? Wij kunnen voor u een keuken inbouwen, monteren of plaatsen. Snel en vakkundig door onze ruime ervaring + expertise zorgen wij voor strakke afwerking van uw keuken.

Garages & schuren

Een houten of stenen garage c.q. schuur bouwen is voor Citroen Aannemers geen probleem. Citroen Aannemers verzorgt alles voor u. Van de fundering tot het houtwerk, van het storten van beton tot het dak van de garage en geven de beste prijs/kwaliteits verhouding.

Winkelpanden

Citroen Aannemers is specialist in verbouwen en renoveren van winkelpanden. Uw winkel, de unieke ruimte om uw producten tentoon te stellen.

Appartementen en studio’s

Ook voor de bouw en verbouw van studio's en appartementen bent u bij Citroen Aannemers aan het juiste adres.

Monumentale panden

Door onze jarenlange ervaring met monumentale panden, kunnen wij u maatwerk leveren. Wij zijn in staat panden volledig in de oorspronkelijke staat terug te brengen, of deze staat zelfs te verbeteren

Buitenwerk

Bekijk onze onderstaande projecten voor voorbeelden van buitenwerk. O.a. Schilderwerk, Gevelwerk, Zinkwerk, Pannedaken,Voegwerk, Dakbedeking, Rietendaken

Totale verbouwing

Een totale verbouwing in Den Haag of omgeving, Citroen Aannemers voert het voor u uit! Ons aannemingsbedrijf is gespecialiseerd in de realisatie van totale verbouwingen.

Totale renovatie

U wilt een totale renovatie in Den Haag of omgeving laten uitvoeren? Wij zijn het aannemingsbedrijf voor deze renovatie klus! Of u nu een groot renovatieproject voor uw nieuwe woning wilt laten uitvoeren of juist voor een kantoorpand, wij denken met u mee.

Aanbouw

Wij leveren maatwerk voor uw aanbouw en/of uitbouw.

Loodgieter

Defecte verwarming of CV ketel? Op zoek naar een loodgieter in Den Haag of omgeving? Citroen Aannemers voert al uw loodgieterswerk uit.

Elektra

Citroen Aannemers is specialist voor de aanleg van al uw electra.

Schilderwerk

Op zoek naar een schildersbedrijf in Den Haag of omstreken? Uw schilderwerk uitbesteden aan de echte vakman?

Tegelwerk Den Haag

Om uw verbouwing of nieuwbouw huis helemaal compleet te maken verzorgt Citroen Aannemers, al uw tegelwerk. Voor zowel particulier als bedrijven, van tegelwerk voor uw keuken, badkamer en zelfs uw zwembad bent u bij ons aan het juiste adres.

Tuinaanleg

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of een compleet nieuw terras? Citroen Aannemers staat klaar voor uw tuinaanleg in Den Haag en omstreken!

Project in gedachten?

Wij helpen u graag!

Neem contact op Offerte aanvragen