Van bouwval tot droomhuis in diverse stappen gefilmd

Van bouwval tot droomhuis

Uitdagingen gaat Citroen Aannemers niet uit de weg, sterker nog: Citroen Aannemers zoekt ze juist op! En wat is nu een grotere uitdaging dan het bouwen van je eigen visitekaart? Een visitekaart waarin je alles wat met verbouwen heeft te maken kunt laten zien. Van leidingwerk tot timmerwerk, van het bouwen van een dakkapel, jacuzzi, balkon, een nieuw dak tot aan een compleet nieuw interieur.

Na lang zoeken vond Citroen Aannemers zijn grootste uitdaging: een oud koetshuis waarvan alleen de buitenste muren nog overeind stonden, het dak zat er ook nog op maar uiteindelijk is deze er ook helemaal afgehaald. Alles werd zelf bedacht, de tekeningen werden gemaakt door de architect, vergunningen aangevraagd en zo begon het avontuur. Alles wat Daniel Citroen heeft gezien en heeft gebouwd en ideeën heeft opgedaan uit de diverse media is meegenomen in dit project.

En dat is ook te zien bij het bekijken van de filmpjes. Van het begin tot het eind ziet u vakmanschap. Het slopen, de aanleg van elektra, leidingwerk, het tegelwerk, stucwerk, schilderwerk, vloeren leggen, dak vernieuwen, dakkapellen maken, juiste verlichting, isolatie en zelfs een sprinkler- en alarminstallatie werden gemaakt.

Wanneer er een dienst wordt geleverd, zoals in dit geval uw verbouwing gaat het in de meeste gevallen om een stukje vertrouwen. Een dienst is immers niet tastbaar. Citroen Aannemers heeft zijn dienst wél tastbaar gemaakt door het bouwen van zijn visitekaart.

Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken hoe aannemersbedrijf Citroen bij u kan verbouwen.Er is in fases gewerkt, dus ook gepresenteerd. Let u vooral ook op het verschil tussen het begin en het eindresultaat in de verschillende filmpjes.

Bekijkt u op uw gemak de verschillende filmpjes en sfeerbeelden hiernaast in de slider. Veel kijkplezier!