• Citroen Aannemers

Het team achter Citroen Aannemers

Citroen Aannemers, het Aannemingsbedrijf van Laren, Blaricum, ’t Gooi en Den Haag, heeft zich in de loop der jaren kunnen onderscheiden als aannemingsbedrijf door enthousiasme, inzet en betrokkenheid bij al haar projecten. Om deze kwaliteit te kunnen leveren en mee te kunnen denken aan een geweldig eindresultaat, houdt Daniel Citroen zich actief bezig met binnen- en buitenhuisarchitectuur en reist regelmatig om inspiratie op te doen van buitenlandse (bouw)stijlen en technieken.

Uw eigen droomhuis door Citroen Aannemers

Citroen Aannemers heeft zich in de loop der jaren kunnen onderscheiden door enthousiasme, inzet en betrokkenheid bij al haar projecten. Om deze kwaliteit te kunnen leveren en mee te kunnen denken aan een geweldig eindresultaat, houdt Daniel Citroen zich actief bezig met binnen- en buitenhuisarchitectuur en reist regelmatig om inspiratie op te doen van buitenlandse (bouw)stijlen en technieken.

Daniel Citroen houdt zich niet alleen bezig met de grote lijnen van het gehele project, maar ook met de details. Voor het eindresultaat denkt hij, samen met de specialisten van Citroen Aannemers, altijd een stap verder dan alleen de verbouwing op zich. Elk project, van een kleine interne verbouwing tot een totale renovatie ziet hij als een kans om u te helpen uw droomhuis of project te realiseren.

Om te zien wat de mogelijkheden kunnen zijn met Citroen Aannemers heeft Daan een uniek visitekaartje ontworpen: de verbouwing van zijn eigen droomhuis.

U kunt in een filmpje bekijken hoe dit allemaal tot stand is gekomen.

Daniel Citroen houdt zich niet alleen bezig met de grote lijnen van het gehele project, maar ook met de details. Voor het eindresultaat denkt hij even altijd een stap verder dan alleen de verbouwing op zich. Elk project, van een kleine interne verbouwing tot een totale renovatie ziet hij als een kans om u te helpen uw droomhuis of project te realiseren.

Bent u ook enthousiast geworden en wilt u meer informatie over hoe u samen met Citroen Aannemers uw droomhuis kunt verwezenlijken? Bel direct naar: 0031611316315 of contact ons per e-mail: info@citroenaannemers.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Offerte aanvragen

Op zoek naar de beste prijs? Vraag nu een vrijblijvend offerte aan ons.

Vraag offerte aan

Project in gedachten?

Wij helpen u graag!

Neem contact op Offerte aanvragen